Gedegen begrijpelijk  Fiscaal advies

De Rijlst 8 - 0002

vml. Landbouwschool                                     

 Telefoon en bedrijfswhatsapp                                 

 Mobiel                                                              

 Handelsregister                                                 

Van Boekhouder naar Boekmeester Fiscaal advies voor de kleinere ondernemer VIA de Adviseur : 06-526 446 99
hoofdpagina Over ons diensten nieuws contact disclaimer

 8521 NH  Sint Nicolaasga

 hoofdingang links

 0513-434003   

 06-52644699/06-55372772

 01063639

Inloggen voor

belastingaangifte

en accordering

Over ONS

OP HET ZOLDERKAMERTJE

Tiede Boersma is gestart als zelfstandig ondernemer in 1984 op een -jawel- zolderkamertje, toen nog Administratiekantoor T Boersma geheten. Eerst naast loondienst en zo vanaf 1994 dan zelfstandig. Een algemeen administratiekantoor met toch al wat specialisatie in de bouwsector, wat logisch was, want daar was de dagelijkse werkkring ook. Vanaf zo ongeveer 1995 kwam daar de specialisatie transport bij. In 1997 werd het bedrijf Eigen Rijders Centrum overgenomen en geïntegreerd in wat toen al vernoemd was tot Boersma Adviseurs. In 1998 werd de oude landbouwschool in Sint Nicolaasga gekocht en dat is nog steeds de uitvalbasis. In 2001 is Irma Alkema toegetreden als partner en is de intussen ook opgebouwde assurantieportefeuille verkocht. We hadden toen acht medewerkers. In 2020 is Boersma Adviseurs overgedragen en gaat onder andere leiding door. Wij zijn doorgegaan onder de namen BoekMeester en Alkema Adviseurs, met de op de home page al omschreven werkzaamheden en zijn intern verhuisd naar de achterzijde van het gebouw (doorrijden links van gebouw, oude hoofdingang naast garage).

FISCAAL/JURIDISCH ADVIES

Zo door de jaren heen heeft Tiede zich steeds meer gericht op het fiscaal/juridische rondom de ondernemer en naast Fiscaal Adviseur (FA) mag hij zich Register Belastingadviseur (RB) noemen. Voor ondernemers werkt hij nu -indirect- via de eigen  boekhouder en/of administratiekantoor en rechtstreeks voor particulieren. Dit gaat dan vooral over alle soorten belastingaangiften.

Door omstandigheden is Tiede betrokken geraakt bij Horizontaal Toezicht (HT) en kan op dat gebied uitgebreid adviseren inclusief methodieken voor fiscaal dienstverleners om zelf aangiften in te dienen onder HT.

over Irma:

FINANCIËLE PLANNING ADMINISTRATIEVE EN/OF EMOTIONELE ONDERSTEUNING

Irma is Fiscaal Adviseur en een onafhankelijke financiële planner en draagt de titels FA en FFP, welke laatste staat voor Federatie Financieel Planner. Daarnaast is ze gecertificeerd NLP trainer en van daar uit begeleidt ze met name ondernemers mede op emotioneel gebied. Denk daarbij aan hoe gezond om te gaan met geld, boekhouding, personeel etc. Door de jaren heen heeft ze echt veel kennis opgedaan met SnelStart. Een goede boekhouding is de basis voor een gezonde onderneming en dat is weer de basis voor een gezonde ondernemer.

over Tiede: