Gedegen begrijpelijk  Fiscaal advies

De Rijlst 8 - 0002

vml. Landbouwschool                                     

 Telefoon en bedrijfswhatsapp                                 

 Mobiel                                                              

 Handelsregister                                                 

Van Boekhouder naar Boekmeester Fiscaal advies voor de kleinere ondernemer VIA de Adviseur : 06-526 446 99
hoofdpagina Over ons diensten nieuws contact disclaimer

 8521 NH  Sint Nicolaasga

 hoofdingang links

 0513-434003   

 06-52644699/06-55372772

 01063639

Inloggen voor

belastingaangifte

en accordering

IRMA EN TIEDE

De ene financieel planner en NLP-coach, de andere belastingadviseur. We vullen elkaar mooi aan.              

DIENSTEN

Financiële planning, belastingaangifte, ondernemerscoach, NLP, fiscale hulp voor administratiekantoren, eventueel met HT.

UW ADVISEURS:

voor administratiekantoren, zelfstandige boekhouders en accountantskantoren. Jarenlang zijn we partners geweest in een eigen administratiekantoor met personeel en zo kregen we wel mee wat er zoal kan spelen. We kunnen dit soort kantoren ondersteunen op meerder gebieden. Als eerste op fiscaal gebied als het wat moeilijker wordt.

Soms ook zou je wel willen dat een bepaalde klant zijn zaakjes boekhoudkundig wat beter op orde had. Wij helpen interim, vooral en in het bijzonder als er gewerkt wordt met SnelStart.

Soms ook zie je dat een ondernemer het economisch en/of emotioneel moeilijk heeft. Wij helpen met gebruik van NLP deze ondernemer in de combi geld/ondernemen, met het ultieme doel om (weer) te genieten van het werken en leven, uiteraard vanuit een gezonde financiële basis.


BoekMeester: De fiscale assistent belastingaangifte FinanciËle planning

Voor een groot aantal particulieren is de jaarlijkse opgave naar de belastingdienst een opgave. Met plezier en vaak persoonlijk voeren we dat voor u uit. Naast de jaarlijkse opgave voor de inkomstenbelasting kunt u bij ons terecht voor aanpassing van voorlopige aanslagen, toeslagen maar ook voor erf- en schenkbelasting aangiften.

U wilt fiscaal advies? Kom of bel maar.

We willen allemaal zo graag weten wat de toekomst ons brengt. Met uw historie kunnen we meten en meten is weten. U verzamelt de gegevens, wij vragen naar uw situatie en wensen. Wij kijken er naar, maken een plan, spreken dit met u door en geven u advies, ook fiscaal.

Periodiek passen we aan uiteraard, want ja, we maken een plan, maar uw toekomst blijft wel onzeker en wellicht gelukkig maar.

FISCAAL ADVIES

  1.  Inkomstenbelasting
  2.  vennootschapsbelasting
  3.  Loonbelasting en BTW
  4.  Erf-, schenkbelasting
diensten

NIEUWS

Onze nieuwsberichten voor een ieder.

HT

Horizontaal Toezicht

Sinds zo ongeveer 2009 is er voor de fiscaal dienstverlener (belastingconsulent) onder voorwaarden de mogelijkheid om voor klanten fiscale aangiften te verzenden onder wat genoemd wordt Horizontaal Toezicht.

Wat is dat en hoe kan BoekMeester helpen.

HT

BoekMeester is een handelsnaam van Alkema Adviseurs. Alkema Adviseurs werkt normaal rechtstreeks voor de klant. BoekMeester normaal ndirect dus via een administratiekantoor e.d. Alkema Adviseurs verzorgt onder meer:

Laatste update 1 maart 2021